Reference grafického designu

Katalogový list BSH CECO

Klientovi CECOLEGNO s.r.o. jsme navrhli prospekt, který představuje shrnující informace o dřevěných konstrukčních panelech BSH CECO. Prospekt je zpracován v netradičním trojlistém designu.

Celá reference >

Brožura Duralock

Brožura o kombinaci kyčelních jamek Duralock a vložek Marathon je další materiál, který jsme zpracovali pro společnost Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Reklamní kampaň k 25. výročí implantátů Sigma

Značka kloubních implantátů Sigma letos slaví 25leté výročí svého působení na trhu. V této souvislosti jsme vytvořili propagační kampaň společnosti Johnson & Johnson, s.r.o., která zahrnovala grafický návrh stánku a další propagační materiály.

Celá reference >

Reference na informační Leták IsoCool

Divizi Codman společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili informační leták na nový chirurgický nástroj značky IsoCool.

Celá reference >

Reference panoramatické prohlídky domu

Pro klienta Hotovedomy s.r.o. jsme vytvořili panoramatickou prohlídku interiérem domu. Prezentace bude umístěna na firemních internetových stránkách www.hotovedomy.cz.

Celá reference >

Focení módy a koláže pro Petru Bílskou

V našem fotoateliéru jsme nafotili kolekci šatů pro módní návrhářku Petru Bílskou. Záměrem bylo oživit klasické ateliérové fotky s neutrálním pozadím a nějakou další dimenzi. Petru napadlo zkombinovat její návrh s fotografiemi z Egypta…

Celá reference >

Produktový list bipolární pinzety IsoCool

S novým revolučním operačním nástrojem musel nutně přijít i informačně-propagační produktový list. Proto jsme pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson vytvořili propagační leták a leták s parametry nové bipolární pinzety IsoCool.

Celá reference >

Katalog „Koupelny 2010–2011“

Pro klienta RUBIKON stavby s.r.o. jsme vyrobili katalog koupelen na aktuální sezónu 2010–2011.

Celá reference >

Prezentační letáky, propisky a hlavičkový papír pro Johnson & Johnson, s.r.o.

Na podporu kampaně „Je to vo vašich rukách!“ jsme pro společnost Johnson & Johnson, s.r.o. navrhli několik prezentačních materiálů. Hlavním prvkem jsou letáčky, zdůrazňující důležitost zručnosti šikovných chirurgů, díky kterým se teprve kloubní implantáty stávají užitečnými. Mezi navrženými prezentačními materiály jsou také propisky a hlavičkový papír s názvem kampaně.

Celá reference >

Originální přebal na prezentační DVD pro Johnson & Johnson, s.r.o.

K prezentačnímu DVD Chirurgie nohy I. – operační techniky firmy Johnson & Johnson, s.r.o. jsme navrhli skvěle vypadající přebal na DVD a potisk samotného média ladící v barvách obalu.

Celá reference >

Rozhýbali jsme logo HR Evolution s.r.o.

Pro našeho klienta HR Evolution s.r.o. jsme připravili živou verzi stávajícího loga. Poté, co jsme pro klienta spustili nové stránky www.hr-evolution.cz, jsme si říkali, jak stránky oživit a zatraktivnit. Nakonec jsme zkusili rozhýbat logo společnosti. A jak se ve výsledku povedlo? Posuďte sami.

Celá reference >

Produktový katalog pro Pekárnu Vacov

Klientovi Pekárna Vacov jsme vytvořili produktový katalog. Katalog stručně podává přehled o nabízených výrobcích pekárny. Zaměřili jsme se na obrázkový design s prvky pekárenských ingrediencí.

Celá reference >

Corporate Identity pro HR evolution

Klientovi HR evolution s.r.o. jsme navrhli celkovou corporate identity. Součástí CI je návrh loga, barevné ladění, písmo, vizitky, e-mailový podpis, hlavičkový papír, šablony k MS Power Point, desky a doplňkové grafické prvky.

Celá reference >

Corporate Identity pro EGO interier s.r.o.

Klientovi EGO interier jsme navrhli corporate identity. Součástí CI je návrh loga a firemních vizitek.

Celá reference >

Focení módy pro Petru Bílskou

V našem fotoateliéru jsme nafotili kolekci šatů pro módní návrhářku Petru Bílskou (www.petrabilska.cz). Pro focení jsme využili jak černé a bílé pozadí, tak i přirozeného bytového interiéru.

Celá reference >

Novoročenky pro Drill B. S., spol. s r.o.

Každý rok pro klienta Drill B. S., spol. s r.o. navrhujeme novoročenku, která je určena partnerům a klientům společnosti. Kreativitě se meze nekladou, ale na druhou stranu jsme vždy omezeni CI společnosti, kterou i v tomto úkolu dodržujeme. Novoročenky jsou tak jednotné, ale přitom každý rok jiné.

Celá reference >

Průkazky pro Český horolezecký svaz

Pro klienta Český horolezecký svaz vytváříme průkazky instruktorů různých druhu lezení. Do grafických šablon umístíme externí data – údaje o instuktorech. Práce si žádá pečlivost a přesnost, ale na druhou stranu i rychlost zpracování.

Celá reference >

Inzeráty pro ABSOLUT-IN, s.r.o.

Navrhli jsme a zrealizovali sadu inzerátů pro ABSOLUT-IN, s.r.o. Inzeráty jsou vytvořeny pro podporu propagace důležité služby společnosti. Inzeráty jsou navrženy v jednotném vizuálním stylu v souladu s CI společnosti.

Celá reference >

Reference na návrhy na tovární PF 2010

Vytvořili jsme sadu návrhů na novoročeny pro rok 2010. Z nich jsme pak v TOVARNA.CZ vybírali nejlepší práci a tu jsme rozeslali jako přání našim klientům a partnerům. Která se líbí nejvíc Vám?

Celá reference >

Bactiseal – Produktový katalog pro Codman

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme zrealizovali produktový katalog Bactiseal.

Celá reference >

Bactiseal – Reklamní leták pro Codman

Divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli a vytvořili reklamní leták na produkt Bactiseal.

Celá reference >

PF 2010 pro Dveře Praha s.r.o.

Klientovi Dveře Praha jsme navrhli novoročenku pro rok 2010. Design působí trochu bouřlivým dojmem, uvidíme, co na své klienty společnost chystá. Novoročenka nebyla určena k tisku a společnost ji rozesílala e-mailem.

Celá reference >

Produktový katalog Codman

Katalog představuje produkty Codman. Katalog jsme navrhli pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Roletky

Roll-Up bannery jsou přenosný prezentační roletový systém umožní elegantní, mobilní a snadný způsob prezentace během několika vteřin. Plakáty o rozměru cca 1 m x 2 m jsme vytvořili pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Katalog a nabídkové listy pro Drill B.S., spol. s r.o.

Pro společnosti Drill B.S., spol. s r.o. jsme navrhli a zprostředkovali realizaci katalogů a nabídkových listů. Nabídkové listy nesou informace o činnosti a produktech společnosti a jsou určeny zástupcům firemní klientely.

Celá reference >

Brožura – Dětský příběh o používání shuntu

Brožurka určená pro děti s hydrocefalem, které používají shunt. Brožuru jsme provedli pro divizi Codman pro Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Letní akce 2009 pro Dveře Praha s.r.o.

V létě 2009 jsme pro klienta Dveře Praha navrhli ucelenou prezentaci kampaně na podporu prodeje. Výstupem byl Billboard a plakát, které měly o akci informovat. Součástí akce byla i podpora v PPC kampaních, které vedly na speciální webovou stránku informující o této akci.

Celá reference >

Reklamy Hemedex

Divizi Codman společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili reklamy na podporu produktu Hemedex.

Celá reference >

Reference Informační postery pro pacienty (rameno, kyčel, koleno)

Plakáty, které jsou určeny do čekáren a jsou určeny pacientům, podávají informace o problematice ramene, kyčle a kolene. Plakáty jsme vytvořili pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Produktový katalog 2009 firmy Dveře Praha s.r.o

Společnosti Dveře Praha jsme navrhli koncepci a vytvořili produktový katalog. Katalog je v souladu s CI, kterou jsme navrhovali.

Celá reference >

Ceníky produktů Dveře Praha s.r.o.

Pro našeho klienta Dveře Praha jsme vytvořili rozsáhlý ceník produktů. Dali jsme jednotný vzhled obrovskému množství dat a informací o produktech. Zprostředkovali jsme také tisk.

Celá reference >

Reference Brožura „VERTEBROPLASTIKA – Liečba kompresívnych zlomenín chrbtice spôsobených osteoporózou“

Pacientská brožura informuje pacienty o tom, jak probíhá léčba kompresivních zlomenin zad způsobených osteoporózou. Brožuru jsme navrhli pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Corporate Identity pro ABSOLUT-IN, s.r.o.

Pro našeho klienta ABSOLUT-IN, s.r.o. jsme vytvořili jednotný vizuální styl komunikace. Součástí corporate identity bylo vytvoření loga společnosti, brand loga, firemních materiálů a šablon pro elektronickou komunikaci.

Celá reference >

Reference Brožura „Totální endoprotéza kolenního a kyčelního kloubu“

Pacientská brožura informuje pacienty o tom, jak probíhá péče před při a po operaci náhrady kyčelního kloubu. Brožuru jsme navrhli pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Reference reklamní kampaně na podporu produktu pumpy FMS pro DePuy Mitek

Navrhli jsme kampaň na podporu produktu pumpy FMS pro firmu DePuy Mitek a v jejím rámci jsme zrealizovali propagační materiály včetně reklamního videospotu a microsite. DePuy Mitek je předním světovým dodavatelem komplexních řešení včetně příslušných implantátů pro oblast artroskopického ošetření kloubů, zejména pro oblast ramena a kolena. Nově přináší Mitek na český trh implantáty pro oblast chirurgie nohy.

Celá reference >

Reference Reklamní letáky pro Codman

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali reklamní letáky pro prezentaci produktů firmy.

Celá reference >

Reklamy pro Codman

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali reklamy pro prezentaci produktů firmy.

Celá reference >

Blok pro Codman NPH

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali blok pro prezentaci produktů firmy.

Celá reference >

Pozvánka na akci Codman NPH

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali pozvánku na akci.

Celá reference >

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o grafický design od nás, kontaktujte nás prosím zde:

E-mail: info@tovarna.cz

Telefon: +420 604 209 876

(Daniel Handl)